Jongleeraus

info

Jongleerausesityksiä on tarjolla useanlaisia, eri pituisina ja sisältöisinä. Ota yhteyttä, niin voimme neuvotella parhaiten tapahtumaasi sopivasta esityksestä.

Esitysten pituudet vaihtelevat muutamasta minuutista noin viiteentoista minuuttiin ja ovat sisällöltään yleensä pallo- tai keilajongleerausta.

Parhaan ilon esityksestä saa irti, kun esityspaikan sijoittaa tilaan, jossa katto ei tule ensimmäisenä vastaan. Mukava korkeus on vähintään 4 metriä, mutta mikäli niin korkeaa tilaa ei löydy, kannattaa siitä mainita tilatessa. Tällöin on mahdollista varautua siihen ja muokata esitys tilaan sopivaksi.

Tuli ja valo

info

Teen myös tuli- sekä valonumeroita. Syksyn pimenevissä illoissa tulinäytös on komea näky. Eikä kesäillan valoisuuskaan pilaa jännittävyyttä, kun tulien lämpö tuntuu katsomossa asti. Tulinäytös suurine lieskoineen ja tulennielennällään on näyttävä aloitus tai lopetus tapahtumalle kuin tapahtumalle.

Mikäli tapahtumasi on sisällä tai siihen ei muuten sovi elävä tuli, mutta haluaisit jotain enemmän tavallisesta poikkeavaa, voi ratkaisusi olla valonäytös. Suomessa vain vähän nähtyä valojongleerausnumeroita on saatavilla täältä. Valoesitykseen on katsojat olleet aina erittäin tyytyväisiä. Mainesanoina on kuultu muun muassa "ennen näkemätöntä" ja "upeaa".

Ilmapallomuotoilu

info

Etenkin lastentapahtumien vetonaulana on hyvin toiminut ilmapallomuotoilu. Pitkistä ilmapalloista voi muotoilla niin koiran kuin helikopterinkin. Kaikki toiveet pyritään aina toteuttamaan. Tapahtuma jää paremmin mieleen, kun tavallisten pyöreiden pallojen sijaan saakin uniikin ilmapallomallin, oli se sitten miekka tai vaikkapa jänis.

Ilmapallomuotoilu toimii hyvin erillisenä ohjelmanumeronaan, esimerkiksi yleisön joukossa kierrellen tapahtuman ajan. Sen voi myös liittää jongleerausesitysten yhteyteen tai liittää muuten vain samaan tapahtumaan jongleerauksen kanssa.